spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitate15 milioane de lei, cea mai mare finanțare pentru Dănești

  15 milioane de lei, cea mai mare finanțare pentru Dănești

  Infrastructură rutieră modernă pentru cetățenii din Dănești. Autoritățile locale au obținut finanțare pe un proiect ce vizează modernizări de drumuri, în valoare de 15.000.000 lei.

  Investiția a fost anunțată de deputatul PSD de Gorj Mihai Weber: „Locuitorii comunei Dănești se vor putea bucura de confortul unei infrastructuri rutiere moderne, datorită aplecării spre dezvoltare a tuturor. Îl felicit pe domnul primar Mădălin Paliță, împreună cu întreaga echipă pe care o are alături, pentru implicare și reușită – 15 MILIOANE DE LEI pentru drumuri în localitate! ”

  Primarul din Dănești spune că este cea mai mare finanțare obținută vreodată de localitatea sa: „Am semnat cel mai mare contract de finanțare obținut vreodată de comuna noastră, cu o valoare totală de 15.611.766,89 lei, adică aproape 160 miliarde lei vechi. Cu această sumă de bani, vom asfalta mai bine de 10 km de drumuri, reprezentând 33 de ulițe sătești din toate satele comunei. În cel mai scurt timp posibil, vom scoate la licitație această lucrare și, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate avem noroc de un constructor bun și serios, astfel încât anul viitor la această dată, să circulăm în condiţii optime și pe aceste drumuri.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!