spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitate150 de mii de lei pentru dascălii și elevii din Târgu Jiu

  150 de mii de lei pentru dascălii și elevii din Târgu Jiu

  Ședință festivă de Consiliu Local, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Peste 60 de profesori și 19 elevi au fost recompensați pentru rezultate deosebite obținute la evaluări și concursuri școlare. Bugetul alocat de municipalitate pentru premiere s-a ridicat la aproximativ 150 de mii de lei.

  Festivitatea de premiere a debutat cu un moment de reculegere în memoria profesorului Elena Roată, dascăl de seamă al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” . Anul acesta a lipsit de pe scena pe care, colegii dascăli au fost premiați.

  „Premiem, din nou, excelența la Târgu Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit. Încă 19 elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens în inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată.
  Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați, pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: