spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitate28 de oferte pentru Studiile de Fezabilitate ale drumului de mare viteză...

  28 de oferte pentru Studiile de Fezabilitate ale drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj

  Ministrul Transportului, Sorin Grindeanu, a anunțat că au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj, care se va lega de drumul expres Târgu Jiu-Craiova.

  „Au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj! Drumul, care va avea o lungime de aproximativ 230 de km, este împărţit în 4 loturi, astfel încât, pe măsură ce sunt finalizate Studiile de Fezabilitate să poată fi lansate cât mai eficient în licitaţie contractele pentru proiectare şi execuţie”, spune ministrul.

  Durata efectuării studiilor de fezabilitate este de trei ani
  Grindeanu arată că Lotul 1 (Filiaşi-Drobeta Turnu Severin) are o lungime de aproximativ 70 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 28,19 milioane de lei fără TVA.
  Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domaşnea) are o lungime de aproximativ 65 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 47,79 milioane de lei fără TVA.  Lotul 3 (Domaşnea-Caransebeş), are o lungime de aproximativ 45 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 25,38 milioane de lei fără TVA, iar  lotul 4 (Caransebeş-Lugoj), are o lungime de aproximativ 50 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 18,79 milioane de lei fără TVA.
  Ministrul Transporturilor arată că durata Contractelor pentru realizarea Studiilor de fezabilitate este cuprinsă între 18 şi 26 de luni:
  1. Filiaşi – Drobeta Turnu Severin:18 luni
  2. Drobeta Turnu Severin -Domaşnea: 26 de luni
  3. Domaşnea-Caransebeş: 22 de luni
  4. Caransebeş – Lugoj:18 luni
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: