spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitate93% din centura municipiului Târgu Jiu, partea de est, este gata! Se...

  93% din centura municipiului Târgu Jiu, partea de est, este gata! Se mai inaugurează un tronson

  Lucrările pe sectorul estic de 15 km al Centurii Târgu Jiu au ajuns la 93%, iar Compania de Drumuri, prin DRPD Craiova, estimează inaugurarea variantei ocolitoare la finalul lunii iunie.

  Primul lot al Centurii Târgu Jiu, cu o lungime de 5-6 kilometri, a fost deschis circulației pe 23 aprilie, la 10 ani de la primele lucrări.

  „93% este stadiu fizic al lucrărilor pe sectorul estic al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu! În aceste zile pe șantier încep testele lucrărilor, acestea vor fi executate de CESTRIN, testele dinamice la ultimele poduri executate și pre recepția lucrărilor de pe acest tronson. Termenul de deschidere a circulației rutiere rămâne sfârșitul acestei luni”, transmite DRDP Craiova.

  La finalul lunii aprilie, CNAIR a inaugurat segmentul de vest, respectiv primii 5-6 kilometri din varianta de Gorj, la 10 ani de la primele lucrări.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cum nu avem drone sa vedem de sus si accesul fiind interzis, ar fi fost utila specificarea legaturilor pe care le va face acest tonson (de unde pana unde). Asa cum e facut articolul, valoarea lui e nesemnificativa spre zero. Adica , tronsonul acopera intreaga zona estica sau e partial?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!