spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost modernizat iluminatul stradal într-un cartier al municipiului Târgu Jiu

  A fost modernizat iluminatul stradal într-un cartier al municipiului Târgu Jiu

  Modernizarea iluminatului stradal din Târgu Jiu a fost finalizat într-un cartier al municipiului. Investiția face parte din proiectul de modernizare a iluminatului pe toate străzile principale din municipiu: „Încă un tronson din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu beneficiază de iluminat public modern. Am pornit iluminatul pe bază de led și pe porțiunea Complexul Comercial Păltiniș – CAM (zona Lidl).

  După cum vă spuneam, lucrările înaintează rapid, iar proiectul în valoare de 5 milioane de euro, din fonduri europene, este interconectat cu alte proiecte importante pentru care avem finanțarea asigurată, precum cele referitoare la reabilitarea transportului în comun și INFOTRAFIC “, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   

  Consumul va fi redus cu 40%

   

  Modernizarea iluminatului public va duce la reducere a costurilor în privința consumului de energie electrică cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanţială la bugetul local.

  Se prevede, printre altele, instalarea a 27 de kilometri de reţea electrică, 27 de kilometri de fibră optică şi peste 1.000 de corpuri de iluminat.

  Investiția este realizată de societatea FLASH LIGHTING SERVICES SA. Modernizarea iluminatului va fi realizată pe principalele bulevarde ale municipiului, iar datele privind modul de comportare a corpurilor de iluminat vor fi primite în timp real, astfel ca se va putea interveni pentru creșterea în intensitate, scăderea ori oprirea în totalitate a iluminatului, în anumite zone, precum și semnalizarea arderii unui corp de iluminat.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: