spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateA început împodobirea orașului Târgu Jiu pentru sărbătorile de iarnă

  A început împodobirea orașului Târgu Jiu pentru sărbătorile de iarnă

   

  Primăria Târgu Jiu a început pregătirea orașului pentru sărbătorile de iarnă. Se lucrează la împodobirea cu ghirlande luminoase, urmând ca pe data de 1 Decembrie, ca în fiecare an, să se aprindă iluminatul festiv de sărbători în zona centrală a orașului.

  „Suntem în grafic și nu avem întârzieri în momentul de față. Sper ca vremea să ne permită să montăm așa cum trebuie instalațiile, iar pe 1 Decembrie să aprindem iluminatul pe străzile principale și în zona centrală, urmând ca până pe data de 10 decembrie să finalizăm toate celelalte străzi incluse în program“, a spus Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

   

  Două parcuri din Târgu Jiu, amenajate de către două societăți

   

  Iluminatul de sărbători va fi realizat în acest an de către societăți private. „Anul acesta, beneficiem de sprijinul și ajutorul unor societăți comerciale din Târgu Jiu, care vor amenaja două parcuri, cel din zona Lido și Debarcader. Au preluat sarcina aceasta de la noi și ne ajută foarte mult. Totul este gratuit și ne ajută mult acțiunile acestor societăți comerciale“, a precizat Ionuț Jilăveanu la o emisiune al 1 Plus Tv.

   

  Brad artificial în zona centrală a orașului

   

  Instalațiile primăriei au o vechime de peste zece ani și au avut nevoie de reparații. De asemenea, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu va fi pus bradul artificial, care se află în depozitul primărie.

  „Instalațiile noastre sunt destul de vechi, fiind achiziționate în anul 2010. Au fost folosite an de an. Au apărut probleme în funcționarea lor și am reușit să le reparăm la timp o bună parte din ele ca să le putem monta. O să aducem brazi, iar în zona centrală vom monta bradul artificial. În parcurile Lido și Debarcader vom aduce brazi naturali, astfel încât să avem sărbători frumoase“, a adăugat Ionuț Jilăveanu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: