spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateActivități organizate de Ziua Jandarmeriei Române

  Activități organizate de Ziua Jandarmeriei Române

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ”Tudor Vladimirescu” Gorj organizează mai multe activități cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române – 3 aprilie, atât la nivelul unității cât și în spațiul public, prin care dorim să sărbătorim împlinirea a 173 de ani de la atestarea documentară a Armei.

  Astfel, în această perioadă sunt organizate și se vor desfășura următoarele activități:
  – concursuri sportive sub denumirea ”Cupa Jandarmeriei Române” – la tir, fotbal și competiția aplicativ-militară interinstituțională (include ședințe de tragere în Poligonul Tg-Cărbunești, parcurgerea unui traseu Via Ferrata la Clubul de alpinism White Wolf la Baia de Fier și a unui traseu tactic-aplicativ la sediul Jandarmeriei Gorj).
  – program de activități de informare în ziua de 02 aprilie, între orele 10.00-14.00, în Piața Prefecturii din Municipiul Târgu-Jiu și în fața Primăriei din Motru, unde, celor care vor participa le vom oferi informații de prevenire și combatere a violenței, despre cum pot să devină jandarmi, interacțiuni cu jandarmii gorjeni și câinii de serviciu precum și cu materiale și autovehicule utilizate în misiuni.
  – în 02 aprilie, jandarmii gorjeni împreună cu Direcția Silvică Gorj participă în Târgu-Cărbunești la o acțiune de plantare de puieți de stejar sub denumirea ”173 de stejari pentru România”.
  – activitatea omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române va avea loc luni, 03 aprilie și include prezentarea ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru 7 ofiţeri şi 13 subofiţeri, de prezentare a recompenselor acordate personalului unităţii, a mesajelor transmise cu acest prilej, premierea câștigătorilor concursurilor sportive.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!