spot_img
24.5 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateActorul Marian Negrescu se retrage de la Teatrul „Elvira Godeanu“

  Actorul Marian Negrescu se retrage de la Teatrul „Elvira Godeanu“

  Marian Negrescu, actorul de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, care l-a condus de la înființare până în 2017, a hotărât să își încheie activitatea. Acesta a anunțat că s-a pensionat anticipat.

  „Am luat decizia de a mă pensiona anticipat… În octombrie (2023) ar fi trebuit să se întâmple de drept. Azi, în 2023, după 30 de ani, spun… PUNCT… Nu voi mai juca în acest teatru. Motivele sunt atât de multe încât aș putea scrie un roman. Nu mă mai regăsesc aici. Nu vreau să vorbesc despre umilințele pe care le-am îndurat. Nu mă pricep și nu mă prea prinde rolul de victimă și nici nu-mi place să fac asta”, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook.

  Plecarea lui Marian Negrescu apare la puțin timp după venirea la conducerea teatrului a noului manager, actrița Mariana Gițulescu, cu care s-a aflat într-un conflict înainte ca aceasta să plece de la teatrul din Târgu Jiu.

  2 COMENTARII

  1. Sa mai joace si tinerii, acum au mai multe sanse. Intanta v-a dat jos din scaunul de director pe motiv ca ati furat. O pensie binemeritata!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!