spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmbulanța caută medici în rândul doctorilor de familie și al studenților la...

  Ambulanța caută medici în rândul doctorilor de familie și al studenților la Medicină

  Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj are în plan să angajeze încă cel puțin cinci medici în cadrul unității. Tiberiu Tătaru, managerul Ambulanței Gorj, spune că a discutat cu zeci de medici și are speranțe că vor fi mai multe veniri din partea medicilor în perioada următoare.

  „Deocamdată, asigurăm un medic pe fiecare tură, ceea ce este foarte puțin, deoarece sunt foarte multe situații în care necesită ambulanțe de tip C, ambulanță cu medic, cazuri grave, și oamenii nu au nevoie de scuzele noastre, în care au nevoie de un echipaj medical de urgență. Este o problemă care trenează de mulți ani. Am avut dialog cu peste 70 de medici, dintre care șapte dintre ei intenționează să vină alături de noi. Au motivat că nu au făcut acest pas din cauza scandalurilor din interiorul instituției și nu au dat curs invitației până acum. Am avut discuții cu Patronatul Medicilor de Familie din Gorj, cu domnul doctor Moisescu, care a mediatizat că orice medic de orice specialitate, care are un curs de șase luni de urgență, poate să activeze în serviciul de Ambulanță Gorj. Așteptăm 2-3 medici de familie care să facă gărzi în cadrul unității noastre“.

  Discuții cu reprezentanții unor spitale din București și Craiova

  De asemenea, conducerea Ambulanței Gorj a purtat discuții cu reprezentanții de la Clinica Universitară de la Timișoara, de la spitalul de Urgență Craiova și chiar de la unități medicale din București, dar și cu studenți în an terminal și speră să convingă și alți medici dornici să activeze în cadrul unității.
  Tiberiu Tătaru a spus că mai este nevoie de încă cinci medici la nivelul Ambulanței Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: