spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmbulanţe pregătite de iarnă

  Ambulanţe pregătite de iarnă

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj stă bine la capitolul echipare pentru iarnă. Cel puţin de aceasta ne asigură managerul instituţiei, care spune că toate ambulanţele vor primi anvelope şi lanţuri pentru atunci când condiţiile meteo o impun. În ceea ce priveşte necesarul de combustibil, nu sunt motive de îngrijorare nici aici, asigură conducerea Serviciului de Ambulanţă Gorj.

  Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Marinică Niculescu spune că instituţia se va descurca corespunzător şi în acest sezon cu măsurile impuse de lege pentru dotarea ambulanţelor şi acest lucru se face chiar cu economii. Fiecare ambulanţă este dotată cu un set de lanţuri antiderapante, în caz că anvelopele de iarnă nu fac faţă când este foarte ger şi zăpadă mare. Avem şi vechi şi noi, dar am făcut achiziţii pe SEAP, pentru maşinile care nu aveau anvelope”, a declarat Marinică Niculescu, manager Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

  Necesar de 6 ambulanţe, aşteptat de la Minister

  În prezent, parcul auto numără 35 de ambulanţe în Serviciul Judeţean, dar nu toate sunt funcţionale. 12 sunt repartizate la staţiile din judeţ, iar restul în Târgu-Jiu. Gradul de uzură îşi spune cuvântul, motiv pentru care parcul auto trebuie reînnoit. Promisiuni există în acest sens, doar că încă sunt aşteptate să devină realitate. Numărul nu este suficient. Având în vedere şi gradul de uzură şi kilometrii parcurşi, trebuie să reînnoim parcul şi am făcut o solicitare la minister pentru a ni se satisface minimul de maşini. După câte ştiu, în programul naţional nu au fost achiziţionate, dar se pare că până la finele anului le vom primi, aceasta este promisiunea”, a declarat Marinică Niculescu, manager Serviciul Judeţean Ambulanţă Gorj.

  O veste mult aşteptată pentru instituţie ar fi ca rectificarea de final de an să vină cu un plus de 400 de milioane lei vechi, pentru reparaţii auto şi combustibil.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: