spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateAngajații Edilitara, la datorie zi și noapte!

  Angajații Edilitara, la datorie zi și noapte!

  Toate cele 16 utilaje de deszăpezire ale SC Edilitara Public SA acţionează pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a localităţilor componente pentru degajarea zăpezii de pe străzi şi trotuare.

  Angajații Edilitara, la datorie zi și noapte!Nicio zonă din oraş nu va rămâne neacoperită, însă sunt deszăpezite cu prioritate bulevardele pe care circulă mijloacele de transport în comun şi trotuarele din zona şcolilor, a creşelor, a grădiniţelor şi cea a spitalelor, spun reprezentanții Edilitara. Peste 160 de angajați ai Edilitara (salubritate) asigură deszăpezirea în Târgu-Jiu, în parcuri, pe străzi și pe trotuare. Autoritățile lucrează zi și noapte și speră să nu apară probleme. Bugetul de deszăpezire al Primăriei Târgu-Jiu este cuprins între 800 mii lei și 1,8 milioane lei, contractul fiind încheiat pe 90 de zile cu Edilitara. Alexandru Zaharia de la Edilitara a declarat că în anii trecuți deszăpezirea municipiului a costat între 900 mii și 1,2 milioane lei.

  Angajații Edilitara, la datorie zi și noapte!„Am scos în oraș beneficiarii Legii 416 la degajarea trotuarelor, avem două ATV-uri pe Calea Severinului, spre Dedeman, pentru că sunt troatuare foartee luni. Se lucrează și pe zona centrală, acționăm și manual și mecanic, și cu material antiderapant. Ne dăm toată silința ca să asigurăm un carosabil curat, pentru o bună circulație. Avem rugămintea către cetățeni să își curețe trotuarele în fața proprietăților, la societățile comerciale, la fel. Suntem într-un comandament de iarnă și avem responsabilități. Material antiderapant am consumat abia 20% până acum, căci nu ninge de mult. Vom vedea la sfârșitul lunii ianuarie cu ce mai rămânem. Personal avem și pe timp de noapte și pe timp de zi”, a spus Alexandru Zaharia, șeful Edilitara Târgu-Jiu. Angajații care lucrează în temperaturi scăzute primesc ceai de două ori în timpul programului. De asemenea, aceștia își pot lua pauze mai dese și se pot încălzi câte 10-15 minute după o oră de activitate. „Trebuie să golim și coșurile, să facem activitatea noastră de bază, salubritatea”, a adăugat Zaharia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: