spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateAparatură donată Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești pentru secția de Anestezie și...

  Aparatură donată Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești pentru secția de Anestezie și Terapie Intensivă

  Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești a primit aparatură în valoare de 30.000 de euro pentru secția de Anestezie și Terapie Intensivă a din partea Arhiepiscopiei Craiovei.

  „Noi nu am fost decât mâinile prin care Dumnezeu a lucrat. Așadar, considerăm că este de bun augur astăzi, înainte de Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, să vă oferim acest dar și dumneavoastră să-l întrețineți, să-l folosiți corespunzător, așa cum este necesar”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, la semnarea contractului de donație.

   

  „Este un mare ajutor acest aparat de anestezie de ultimă generație“

   

  Dr. Sorin Mehedințu, managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, a spus că aparatura primită este esențială în salvarea vieții pacienților: „Fiind un spital mai mic, fonduri mult mai puține, este un mare ajutor acest aparat de anestezie de ultimă generație, prin care vom salva mii de vieți”.

  Acțiunea se înscrie în seria măsurilor de sprijin oferite periodic de arhiepiscopie unităților medicale din cuprinsul eparhiei. Donația a fost posibilă prin implicarea credincioșilor din Arhiepiscopia Craiovei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!