spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateAproximativ 30 de candidați au fost respinși de la concursul pentru posturile...

  Aproximativ 30 de candidați au fost respinși de la concursul pentru posturile de asistenți medicali și infirmieri

  Aproximativ 30 de candidați care s-au înscris pentru ocuparea celor 33 de posturi de infirmieri și asistenți medicali din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost respinși în urma analizării dosarelor. Comisia nu a găsit o serie de documente care erau solicitate sau acestea nu erau întocmite în mod corespunzător, iar alții nu au îndeplinit condițiile de participare.

  Pentru ocuparea celor 33 de posturi s-au depus 181 de dosare, dintre care aproximativ 30 au fost respinse. Urmează ca în perioada următoare candidații să susțină un interviu, în baza căruia vor fi selectați.

  Aproape toate posturile sunt la Compartimentul ATI COVID-19

  Cele mai multe posturi oferite, 15, sunt de asistent medical la Compartimentul ATI COVID. Posturile sunt pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă. Soluționarea contestațiilor va avea loc in maxim 1 zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.

  Candidații declarați admiși se vor prezenta la sediul unității, în vederea întocmirii contractului individual de muncă în termen de maxim 10 zile de la afișarea rezultatelor finale. Candidații declarați admiși, care nu se prezintă în termenul stabilit la posturile pentru care au candidat pierd dreptul câștigat prin concurs. În cazul în care nerespectarea se datorează unor situații obiective, unitatea poate prelungi termenul de prezentare la post cu 10 zile.

  În cazul in care unul dintre candidații admiși renunță la postul câștigat va fi declarat admis următorul candidat participant care a obținut punctajul imediat următor candidatului care a renunțat la post.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: