spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateAu sosit o nouă serie de biletele la Casa de Pensii

  Au sosit o nouă serie de biletele la Casa de Pensii

  Casa Județeană de Pensii anunță că s-au primit biletele de tratament balnear pentru seria 10 cu data de intrare în perioada 29-31 iulie 2022.

  În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 128 de bilete pentru tratament balnear, din care 78 bilete pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București și 50 bilete contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu.

  „Din cele 128 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 125 bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților, în funcție de punctajul obținut.

  Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2022.

  Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 13, 14, 15, 18, 19 și 20 iulie 2022.

  În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea lor, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear“, se arată într-un comunicat al Casei de Pensii Gorj.

  Trei locuri disponibile

  Trei locuri sunt disponibile în Moneasa și Pucioasa cu data de intrare în perioada 29-31. „Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.
  Toate biletele nevalorificate până în data de 20 iulie 2022, ora 16.30, vor fi redistribuite în ziua de 21 iulie 2022, ora 8.00“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: