spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateAutorităţile dau ca sigură investiţia japonezilor la Târgu-Jiu. Selecţia de personal, în...

    Autorităţile dau ca sigură investiţia japonezilor la Târgu-Jiu. Selecţia de personal, în 2017

    Autorităţile municipale au declarat că investitorul străin ce urmează să deschidă o fabrică la Târgu-Jiu, va face recrutarea de personal la începutul anului viitor. Până atunci se vor obţine autorizaţiile de funcţionare, lucrându-se şi la infrastructură.

    aurel-popescuÎncepând cu luna septembrie, investitorul japonez va trece punctul de lucru de la Târgu-Jiu în planul de investiţii, obţinerea autorizaţiilor însemnând începerea lucrărilor de infrastructură, de amenajare a halelor şi de aducere a utilajelor. „A achiziţionat deja terenul şi halele. După ce va finaliza proiectul, va obţine autorizaţia şi avizele necesare pentru a începe modernizarea halelor, pentru pregătirea infrastructurii necesare. În momentul în care aceste lucruri sunt finalizate, imediat producătorul de subansamble auto va aduce utilajele”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

    Odată pregătite halele de producţie, la începutul anului viitor, ar urma să aibă loc recrutarea de personal, după cum dau asigurări reprezentanţii municipalităţii. „În ceea ce priveşte selectarea viitorului personal, aceasta se va face în lunile februarie-martie anul viitor”, a precizat viceprimarul municipiului. Autorităţile susţin că această unitate de producere a cablurilor auto şi subansamblelor va crea aproximativ 1000 de locuri de muncă.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: