spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateAutoritățile din Tismana, deschidere totală pentru afacerile locale

  Autoritățile din Tismana, deschidere totală pentru afacerile locale

  Autoritățile din Tismana au în plan să sprijine mediul privat, pentru a dezvolta afaceri în comunitatea pe care o reprezintă. Ținta sunt fondurile puse la bătaie prin Programul de Tranziție Justă, bani proveniți de la Uniunea Europeană. 

  “Vă anunț că voi organiza în orașul Tismana o întâlnire cu oameni de afaceri din orașul nostru și din comunele învecinate, pentru a prezenta oportunitățile de finanțare și voi acorda consultanță în acest sens pentru acest program de finanțare. Buget peste 530.000.000 €”, a transmis Petre Remetea, primarul orașului Tismana.

  Între timp, au început lucrările de modernizare pe raza orașului Tismana, executate de CNAIR. Lucrarea este una amplă, ce vizează refacerea în totalitate a podețelor. “ Pe raza orașului Tismana vor fi refăcute podețele total (casetate), podul de la Vânăta (intrare Dumbrava), podul de la Vânăta (intrare Rodeanu), podul peste râul Tismana (gara Tismana), podul peste răul Orlea (sat Celei), rigole pentru scurgerea apelor, poduri acces proprietăți, ziduri de sprijin, parcări laterale, asfalt nou”, a mai transmis primarul.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Buget de peste jumatate de miliard de euro?! Ca sa faca trei dughene? Cred ca dom primar a luat o razna sau nu stie sa citeasca un document.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: