spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateBani pentru Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”

  Bani pentru Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”

  Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu"Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” beneficiază, din nou, de atenția autorităților locale. Sume importante de bani au fost alocate, din bugetul local, pentru modernizarea laboratoarelor de fizică și chimie. Unitatea școlară a fost recent reabilitată, investițiile ridicându-se la circa 4,4 milioane de lei.

  “Am alocat, prin hotărâre de consiliu, 150.000 lei Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, pentru dotarea laboratoarelor de fizică și chimie.
  Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de mobilier specific, echipamente și instrumentar, de la mese speciale de laborator, dotate cu chiuvetă, scaune, dulapuri pentru depozitarea substanțelor chimice, catedre și până la echipamente complexe, laptopuri, tablete, table interactive multi-touch, videoproiectoare și soft-uri educaționale.
  Am alocat, în fiecare an, resurse importante pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu, fără să facem discriminări. În fiecare an, școlile noastre au obținut rezultate tot mai bune și ne bucurăm că avem acum un număr însemnat de elevi cu rezultate remarcabile la concursuri naționale și internaționale. Vom continua aceste investiții, pentru că avem nevoie de unități de învățământ moderne, care să ofere copiilor noștri condiții optime de pregătire. Investind în copii, investim în viitorul municipiului nostru”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!