spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateBazinul de înot din Târgu Jiu, aproape finalizat

  Bazinul de înot din Târgu Jiu, aproape finalizat

  Vești bune pentru târgujieni. Investiția ce vizează bazinul de înot din incinta Stadionului Municipal este aproape finalizată. Autoritățile susțin că, în câteva săptămâni, lucrarea va fi predată beneficiarului.

  Șantierul a fost unul atipic. Spre deosebire de alte lucrări realizate în Târgu Jiu, în acest caz s-a lucrat conform graficului. Bazinul de înot acoperit va fi destinat elevilor. Autoritățile anunță că, în această vară, va fi modernizat și vechiul amplasament.
  „În două, trei săptămâni, lucrările vor fi finalizate. Lucrările se desfășoară prin CNAIR. Vom notifica investitorul pentru recepționarea lucrărilor. Concomitent, am pregătit proiectul pentru realizarea bazinului descoperit, cel aflat în incinta complexului de la Stadion. Vorbim de 7000 mp. Se va realiza pe un proiect gândit de primărie prin fonduri proprii. Prin cele două investiții, vom dispune de un complex sportiv destinat atât pentru elevi cât și pentru publicul larg. Destinația pentru bazinul acoperit va fi în special didactic. Vorbim de o suprafață de 1000 de metri, bazinul având șase culoare de înot”, a declarat Raul Chiriac, directorul pe investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!