spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateBelgher s-a vindecat de COVID-19: „Am înviat din morți“

  Belgher s-a vindecat de COVID-19: „Am înviat din morți“

  Leonida Belgher s-a vindecat de COVID-19, după ce a stat internat aproximativ două luni în spital și a fost în pragul colapsului, la un moment dat circulând chiar informații că a decedat. Fostul consilier local de la Alimpești a povestit că a trecut prin clipe teribile. El : A fost o perioadă groaznică. Eu nu am crezut în virusul acesta nenorocit. A fost o comunicare proastă între Ministerul Sănătății și populație. Dacă știau să transmită mesajul, oamenii ar fi luat în serios lucrurile. Au fost bâlbâieli și unii nu au băgat în seamă. Așa s-a întâmplat că am luat acest virus. Am înviat din morți. Este groaznic“, a relatat Leonida Belgher, la Radio Infinit.

  S-a gândit să își pună capăt zilelor

  Leonida Belgher spune că a dat și o teribilă luptă psihologică, deoarece prin minte i-au trecut ți gânduri sinucigașe: „Este groaznic, să nu poți, să meargă, să mănânci, să stai legat o lună și o săptămână de un furtun de oxigen în pat. Cele mai grele momente a fost la ATI. Sunt multe lucruri și motive întemeiate pentru care oamenii au murit, nu neapărat legat de acest virus. Ar trebui să li se dea voia aparținătorilor să stea lângă bolnav, pentru că se simte singur în fața morții și se panichează și au vrut să se omoare, cum am vrut și eu“.

  Terapia cu oxigen hiperbaric l-a pus pe picioare

  Terapia cu oxigen hiperbaric l-a pus pe picioare: „Eu am fost pe targă la Târgu Mureș, cu ambulanța și cu oxigen, iar a doua zi am renunțat la oxigen. Acea hiperbară este Dumnezeu pe pământ. Mai obosesc. Mai fac sport. Pe 16 merg iar la Târgu Cărbunești. Este foarte costisitor, de la 10-22 milioane de lei la 22 milioane de lei pe zi“, a mai spus Belgher.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: