spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateBrad de Crăciun împodobit la secția de Oncologie. Pacienții au primit cadouri

  Brad de Crăciun împodobit la secția de Oncologie. Pacienții au primit cadouri

  Voluntarii Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana” au fost prezenți joi, 22 decembrie, în Secția de Oncologie și au adus daruri bolnavilor internați aici. Alături de voluntari au fost profesoarele Diana Găvan și Rodica Negrea de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu, dar și Iulia Vînă, acțiunea caritabilă desfășurându-se în colaborare cu Serviciul de Ambulanță Gorj.
  „Voluntarii au adus un brad natural pe care l-au împodobit, dar și mai multe pachete pentru bolnavii oncologici. Ca atmosfera să fie cu adevărat de sărbătoare, mai mulți elevi au cântat colinde spre marea bucurie a pacienților“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Bolnavii au fost ajutați să efectueze investigațiile medicale gratuite
  Bogdana Păsculescu, președintele Asociației Române de Oncologie „Sfânta Ana”, a spus bradul de Crăciun a fost împodobit cu ajutorul voluntarilor, iar asociația ajută pacienții pe mai multe teme, în afară de cea a Crăciunului.
  „Am reluat, după pandemie, tradiția Asociației Române de Oncologie Sfânta Ana de a oferi un brad natural pacienților Secției Oncologie, pe care l-am împodobit cu ajutorul voluntarilor, care sunt elevi și anul acesta au pregătit un program frumos de colinde pentru bolnavi. Suntem în permanență alături de bolnavii oncologici. Până în acest moment am reușit, pe lângă consiliere, să ajutăm bolnavii în vederea efectuării investigațiilor medicale gratuite, în clinici de specialitate, donații de medicamente, dispozitive medicale, peruci și așa mai departe. De-a lungul anilor, am donat secției televizoare cu suport, o canapea și fotolii pentru a fi folosite de pacienți. Le dorim multă putere și sărbători liniștite!”.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!