spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateBradul din Târgu Jiu creează dispute în online

  Bradul din Târgu Jiu creează dispute în online

  Val de reacții în spațiul public, după ce bradul natural, comandat de autorități, a ajuns în centrul Municipiului Târgu Jiu. Mulți dintre cetățeni au criticat decizia autorităților, luată cu privire la ornamentele de sărbători. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care sunt gestionate problemele orașului și reproșează autorităților că nu se străduiesc ca, măcar de Sărbători, să realizeze ceva pentru urbe.

  „Asta ne mai trebuia că în rest le avem pe toate! Avem serviciu de ridicări dar parcări nu prea și alea care sunt, plata se face numai cu ajutorul telefonului. Plătim taxe și impozite locale și parcă trăim în zonă defavorizată nu într-un oraș decent! Și toate astea din cauza noastră, era rău cu „Nea Florin” dar acum e și mai rău”, a fost mesajul transmis de un târgujian.

  „Au agățat firele de la troleu la piața mare cu ditamai bradul”, a criticat în alt cetățean.

  „Rușine! Acel pom de câteva decenii a fost sacrificat fără nici un scop.. Nu au bani să plătească curentul…!”, semnalează un târgujian.

  Sunt însă și păreri de bine din partea etățenilor, care așteaptă ziua de 1 Decembrie pentru ca orașul să îmbrace haine de sărbătoare.”Bradul natural e mai frumos și mai plăcut cu mirosul lui plăcut de rășină. Felicitări!”, transmite alt cetățean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!