spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateBuget de 1,6 milioane de lei pentru produsele de panificație destinate elevilor...

  Buget de 1,6 milioane de lei pentru produsele de panificație destinate elevilor din Gorj

  Consiliul Județean Gorj a reluat licitația pentru a asigura produse de panificație în școlile din județ, în cadrul programului guvernamental.

  Astfel, se are în vedere încheierea unui contract care vizează furnizarea şi distribuția de produse de panificație în cadrul Programului pentru școli al României, pentru preşcolarii din grădiniţele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Gorj. Produsele de panificație nu au putut fi achiziționate până acum, din cauza lipsei de oferte de la licitațiile anterioare. S-a reușit semnarea unui contract pentru furnizarea de mere. Licitația pentru achiziționarea produselor de panificație destinate elevilor din Gorj este programată pe 4 ianuarie 2023. Bugetul este de peste 1,6 milioane de lei.

  „Furnizarea şi distribuția produse de panificație în cadrul Programului pentru școli al României, pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi elevii din învățământul primar şi gimnazial de stat şi particular din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Gorj care au aprobat, prin hotărâre a consiliului local, neasumarea răspunderii organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor cadru pentru achiziția produselor și a serviciilor aferente Programului pentru școli al României, pentru anul școlar 2022 – 2023.”, conform Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: