spot_img
26.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateBuget de peste un milion de euro pentru continuarea lucrărilor la blocul...

  Buget de peste un milion de euro pentru continuarea lucrărilor la blocul ANL din Bustuchin

  Este nevoie de peste un milion de euro pentru continuarea lucrărilor la blocul ANL început în comuna Bustuchin. Titularul investiției este Agenția Națională pentru Locuințe.

  Instituția a scos din nou la licitație contractul de execuție lucrări – continuare lucrări de construcții-montaj aferent obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Gorj, comuna Bustuchin, Bloc locuințe”. Se estimează ca, în funcție de cât de repede se va semna contractul cu o firmă de construcții, lucrările să fie demarate din primăvara anului viitor.

  Potrivit ANL, contractul are ca scop continuarea lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale, aferente obiectivului de investiție ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Gorj, comuna Bustuchin, Bloc locuințe”, totalizând 20 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+2E. „Lucrările tehnico-edilitare aferente investiţiei se suportă de către Consiliul Local al comunei Bustuchin, din bugetul propriu. Valoarea estimată, exclusiv TVA, a contractului de execuție lucrări – continuare lucrări de construcții montaj (inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale) este de 5.215.694,32 lei exclusiv TVA. În valoarea estimată nu sunt incluse sume reprezentând cheltuieli diverse și neprevăzute.”, conform Agenției Naționale pentru Locuințe.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!