spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateBugetarii sunt sceptici în privința vaccinării. Mai puțin de jumătate din angajații...

  Bugetarii sunt sceptici în privința vaccinării. Mai puțin de jumătate din angajații Instituției Prefectului se vor vaccina

  Autoritățile gorjene pregătesc terenul pentru a demara cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare. Centrele de vaccinare sunt dotate corespunzător fiind nevoie doar de personal care să le deservească. Între timp, vaccinările pentru cei care se încadrează în prima etapă se desfășoară greoi. Bugetarii sunt printre cei mai sceptici beneficiari.

  La nivelul Prefecturii Gorj nici măcar jumătate din angajați nu au în plan să se vaccineze. ”La nivelul Instituției Prefectului s-au întocmit tabele estimative cu numărul de persoane care se vor vaccina, vorbim de un număr de 68 de persoane, cuprinzând toate serviciile coordonate în zona Instituției Prefectului din Palatul Administrativ. Din cei 68 doar 32 și- au exprimat dorința de a se vaccina. Cu siguranță o să fiu printre primii care se vor vaccina pentru că am trecut prin această pandemie, după cum știți am fost infectat cu acest virus”, a transmis Cosmin Pistol, prefectul județului Gorj.

  Nicio solicitare

  În ceea ce privește vaccinarea angajaților din sistemul public, în județ primarii își conving greu subalternii să se vaccineze. Sunt primării unde nu s-a înregistrat nicio solicitare. “De ce nu s-a vaccinat președintele României, să de un exemplu? Cei mai în măsură să ne convingă sunt medicii. Eu nu m-am gândit până în momentul de față. Dacă specialiștii mă vor convinge, cu siguranță, mă voi vaccina dar până acum nu m-au convins. Am un medic de la Craiova care a spus că se mai gândește, și eu spun la fel! Rămâne la latitudinea fiecăruia!”, a transmis primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu.

  “Nu prea doresc oamenii să se vaccineze. Încă așteaptă să vadă cum se comport cei vaccinați. Doresc să afle dacă sunt reacții adverse. Eu, cu prima ocazie, mă voi vaccina”, a transmis primarul Cosmin Pigui, din Peștișani.

  “Oamenii încă nu sunt lămuriți. Deocamdată nu avem solicitări în acest sens. Noi îi informăm cu privire la pericolul acestui virus. Eu vreau să mă protejez și mă voi vaccina!”, a transmis primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: