spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateBurse acordate studenților gorjeni de medicul Alexandru Mischie

  Burse acordate studenților gorjeni de medicul Alexandru Mischie

  Medicul Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie – unul dintre fondatorii Universității „Constantin Brâncuși“, a acordat burse pentru șase studenți care învață în cadrul universității.

  „Aceștia au contribuit și contribuie la menținerea în memoria colectivă a fondatorului instituției gorjene de învățământ superior. Valoarea totală a premiilor acordate este de 3.000 de Euro“, se arată într-un comunicat al Fundației Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

  Cine este Alexandru Mischie

  Medicul gorjean Alexandru Mischie face parte din una dintre cele mai importante organizații de sănătate digitală la nivel mondial. Este vorba de ISfTeH.

  Alexandru Mischie activează ca medic cardiolog la spitalul Montluçon din Franța și conduce unitatea de Cardiologie Intervenţională la Spitalul Montluçon din Franţa. Acesta este doctor în medicină, fellow al Societății Europene de Cardiologie. Este specializat în cardiologie clinică, cardiologie intervenţională, echocardiografie cardiacă şi vasculară şi evaluarea funcţiei endoteliale.

  Alexandru Mischie este fiul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj Nicolae Mischie și al medicului Sanda Mischie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!