spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateCămin de bătrâni în fosta școala de instruire a jandarmilor de la...

  Cămin de bătrâni în fosta școala de instruire a jandarmilor de la Bumbești Jiu

  Autoritățile din Bumbești Jiu vor să amenajeze un cămin pentru persoanele vârstnice în fosta unitate de perfecționare și instruire a jandarmilor.

  „La insistențele și sugestiile cetățenilor, după ce am preluat un patrimoniu care a fost transferat în proprietatea statului și administrarea Ministerului de Interne și timp de câțiva ani a funcționat o Școală de perfecționare a jandarmilor, după ce ne-am redobândit acest drept de proprietate asupra acestor spații, ne-am gândit să facem un așezământ pentru persoanele vârstnice, adică un cămin de bătrâni, pentru că acolo este o disponibilitate destul de mare de spații, chiar teren aferent și cred că va fi cu un impact deosebit“, a spus primarul orașului Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, la o emisiune de la Radio Accent.

  Căminul va avea două niveluri de confort

  Edilul șef din Bumbești Jiu spune că intenția este de a amenaja căminul de bătrâni pe două
  niveluri de confort: „Ne-am gândit să facem un cămin pentru persoanele vârstnice pe două paliere de confort, adică și cetățeanul care are o pensie modestă, de 2.000-2.500 lei să poată accesa acest servicii, dar să facem și palier de confort ridicat, pentru persoanele care au anumite venituri, sau aparținătorii să poată plăti o anumită sumă, pentru condiții deosebite. Este mare nevoie de astfel de stabilimente“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: