spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCampanie de sterilizări gratuite la Motru

  Campanie de sterilizări gratuite la Motru

  O campanie de sterilizări gratuite va avea loc la Motru. Campania vizează câinii și pisicile de rasă comună. Cetățenii pot face programări prin sms la numărul 0748.128.129.

  Acțiunile de sterilizare vor avea loc pe 24 august, la un centru special amenajat, pe raza municipiului Motru. Campania de sterilizări gratuite este organizată de Asociația de protecția animalelor „Pro Animals”, din Târgu Jiu și Primăria Municipiului Motru.

  La centrul de sterilizări se pot prezenta cetățeni cu animale proprii sau pot fi aduse și animale fără stăpân, care sunt îngrijite de diferite persoane prin cartiere. Ținta organizatorilor este ca, prin campania de sterilizări, să fie mobilizată populația și să fie sterilizate cât mai multe animale. Astfel, acestea nu se vor mai putea înmulți, iar pe viitor nu vor mai exista animale fără stăpân pe străzile din oraș.

  În funcție de numărul de solicitări, acțiunile de sterilizare gratuită vor putea fi repetate până la finalul anului și chiar anul viitor. Asociația pune la dispoziție un medic veterinar, care va realiza în condiții de siguranță toate sterilizările, în cadrul unui laborator cu toate dotările necesare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: