spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateCampanie de strângere de fonduri: „Dați un leu pentru troleu!”

  Campanie de strângere de fonduri: „Dați un leu pentru troleu!”

  Așa arăta troleibuzul ce va ajunge la Muzeul din Câmpulung, când avea 11 ani. Este una din cele mai vechi fotografii cu acesta, din vremurile când străbătea străzile din TârguJiu, împreună cu frații săi.

  Acum a venit momentul să plece din Târgu-Jiu pentru a arăta și viitoarelor generații importanța modelului pe care îl reprezintă în istoria transportului public din România. Totul este pregătit pentru a fi expus public la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung, Argeș, dar mai este nevoie de bani pentru a achita transportul.

  Un troleibuz Rocar 217E, de la Tg-Jiu, a fost salvat de la fier vechi de către pasionații din domeniu, cu scopul de a fi expus și a prezenta generațiilor viitoare istoria mobilității și industriei autohtone românești producătoare de vechiule pentru transportul public.

  În luna mai Președintele Asociației „Metrou Ușor”, Alexandru Tufan, a salvat pe cont propriu de la fier vechi ultimul autobuz Ikarus 260 ce a aparținut RATB. Acum, acesta s-a aliat cu încă un pasionat, achiziționând împreună, în participațiune egală, troleibuzul Rocar 217E cu numărul de parc 104 (Târgu-Jiu 0108).

  Inițiativa pentru Transportul Bucureștean apelează acum la ajutor nostru pentru transportul vehiculului pe o distanță de aprox. 200 km până în locația în care acesta va fi expus public.

  2 oferte au fost primite pentru transportul troleibuzului ROCAR-217E din Târgu-Jiu la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung, Argeș.

  ”Cel mai bun raport calitate-preț, având în vedere complexitatea logistică a transportului, este reprezentat de oferta de 2200 EUR + TVA (total 2618 EUR), compania punându-ne la dispoziție un trailer special cu gardă joasă, ceea ce va face încărcarea și descărcarea troleibuzului eficientă, dar și mai sigură pentru integritatea structurală a troleibuzului. Suplimentar, vor exista și costuri conexe asociate transportului, în principal în ceea ce privește pregătirea și manevrarea troleibuzului.

  Având în vedere costul ridicat al operațiunii, dificil de suportat în integralitate de niște simple persoane fizice, invităm toți doritorii să contribuie cu donații. Orice sumă va fi mult apreciată!

  Citiți cu atenție precizările următoare:

  Colectarea donațiilor se încheie sâmbătă, 23 septembrie 2023, iar la final, vom publica în mod transparent cuantumul total de donații primite, precum și numărul total al donatorilor. Din motive de protecție a datelor cu caracter personal, nu vom putea publica numele donatorilor. Donațiile persoanelor fizice vor fi considerate anonime” au transmis reprezentanții muzelui.

  La detaliile tranzacției precizați „TROLEIBUZ”, astfel încât donația să fie contorizată corespunzător. Donațiile vor fi făcute în contul bancar al unuia dintre proprietarii vehiculului, deschis la ING Bank.

  IBAN: RO84INGB0000999906471918

  Titular cont: Alexandru Tufan

  Detalii tranzacție: TROLEIBUZ

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: