spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateCampanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în comuna Câlnic

  Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în comuna Câlnic

  O campanie de castrare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc vineri, 28 aprilie, în comuna Câlnic. Localnicii pot să vină cu animalele din gospodărie pentru a fi sterilizate, singura condiție fiind aceea de a-și face programare. 

  Campania va începe joi, 27 aprilie, în comuna Dănești, vineri va fi la Câlnic, iar săptămâna viitoare se va derula în Scoarța și Motru. De asemenea, clinica veterinară mobilă va ajunge peste două săptămâni la Dănciulești și Turceni.


  Campania este desfășurată de către Asociația de protecție a animalelor „Pro Animals“. „Estimăm că vor fi în jur de 500 de animale castrate, la cele șase acțiuni care vor fi derulate în perioada următoare. Au fost făcute programările și localnicii sunt destul de receptivi. Ne bazăm pe sprijinul autorităților pentru informarea cetățenilor cu privire la derularea acestor acțiuni. Noi am făcut informare pe pagina de Facebook. Se va vedea implicarea autorităților prin numărul de programări. Ne vom deplasa în aceste localități cu clinica mobilă“, a spus Patricia Paraschiv, vicepreședintele Asociației „Pro Animals“.
  Proprietarii care vin cu animalele să le castreze nu trebuie să plătească nimic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: