spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateCampioana europeană la canotaj Denisa Tîlvescu a pus mâna pe pensulă. Ce...

  Campioana europeană la canotaj Denisa Tîlvescu a pus mâna pe pensulă. Ce lucrare a realizat

  Campioana europeană la canotaj Denisa Tîlvescu a pus mâna pe pensulă. Aceasta a participat, ieri, la un eveniment special în cadrul programului „Școli-Ambasador ale Parlamentului European”. Denisa a pictat pe o pânză mare alături de artista Daciana Ungureanu.

  „Am avut onoarea de a ajuta o campioană europeană și mondială la canotaj să-și pună creativitatea în valoare, pictând împreună pe o pânză imensă.
  Denisa Tîlvescu…chiar ea mi-a ieșit în cale…
  A fost o întâlnire plină de inspirație și schimb de idei cu elevi deosebiți din trei colegii din Târgu Jiu: Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Am descoperit împreună cum arta și sportul pot uni oamenii și pot transmite mesaje puternice.
  Mulțumesc frumos, Denisa, pentru experiența de ieri! M-ai cucerit și aștept cu drag să ne revedem.
  Mulțumesc echipei care a făcut posibil acest eveniment și ambasadorilor juniori ai Parlamentului European pentru energia și pasiunea voastră. Sunteți parte dintr-o generație care poate face schimbări pozitive și poate să aducă Europa mai aproape de inimile noastre“, a transmis Daciana Ungureanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: