spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateCând începe SOCERAM lucrările la fabrica de la Târgu Cărbunești

  Când începe SOCERAM lucrările la fabrica de la Târgu Cărbunești

  Producătorul de materiale de construcţii SOCERAM din Câmpina va demara, luna viitoare, lucrările la noua fabrică de BCA din Târgu Cărbunești. Evenimentul va avea loc în prezența președintelui societății.

  Bugetul investiției se ridică la 30 milioane Euro. Fabrica de BCA din Târgu Cărbunești, satul Cojani, trebuie să fie finalizată în doi ani de zile. “Este o investiție mult așteptată. După doi ani și jumătate, miercuri, 2 noiembrie, va avea loc o întâlnire ce va marca debutul lucărilor. O să fie prezent și președintele societății SOCERAM. Investiția trebuie să se realizeze în doi ani de zile, pentru că societatea a obținut un ajutor din partea Statului și trebuie să se încadreze în acest termen. Este o sursă de venit pentru toți oamenii care trăiesc în Gorj. Avem terenuri pe care le putem pune la dispoziția tinerilor care doresc să aibă un serviciu aproape de casă”, a transmis primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău.

  Autoritățile susțin că, în noua fabrică, vor lucra în jur de 130 de oameni. Va fi automatizată, mai mare decât cea de la Cordun, cu o capacitate de 500 de mii de metri cubi anual. Această producție ar urma să fie destinată exportului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!