spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasă nouă pentru o familie sărmană din comuna gorjeană Vladimir

  Casă nouă pentru o familie sărmană din comuna gorjeană Vladimir

  Familia bătută de soartă din comuna Vladimir va avea o casă nouă. Marius Simionică, fondatorul asociației „Marius și prietenii”, a aflat de cazul acestor oameni din paginile publicației „Impact în Gorj“ și a decis să se implice. Familia Burugă trăiește în satul Lunca. Cei doi părinți au doi copii minunați, Albert, de 8 ani, și Ionela, de 5 ani. Este o familie greu încercată de soartă cu tatăl având semipareză  pe partea dreaptă. Acesta era stâlpul casei până să nu se întâmple această nenorocire. În prezent, trăiesc doar din alocațiile copiilor și mama mai merge prin la vecini să muncească cu ziua.

  Daniela Cîrjan, o voluntară din Gorj, a aflat de cazul acestei familii și a vrut să le dea o mână de ajutor, astfel că a făcut acest caz public.

   

  Marius Simionică va merge în vizită la Primăria Vladimir

   

  Marius Simionică a vizitat familia din Vladimir și a constatat în ce condiții trăiește: „Am fost la familia Burugă și am văzut condițiile greu de închipuit în care își duc viața. M-am întâlnit cu mai multe persoane și am hotărât să le construim o căsuță. Mai sunt de pus la punct actele de proprietate, dar hotărârea este luată“.

  Marius va veni din nou la Vladimir în perioada următoare și va discuta și cu autoritățile locale: „Vom avea o rundă de discuții și chiar o vizită la Primărie pentru a ruga autoritățile să ne fie alături în acest proiect. Sper să mobilizăm cât mai mulți oameni și firme locale în acest proiect“.

  A construit șapte case

   

  Casa de la Vladimir va fi cea de-a opta construită de Marius Simionescu: „Practic va fi cea de-a opta casă pe care o construim în România pentru familii aflate în situații dificile. Casa va fi construită de noi în parteneriat cu Ștefan Voloseniuc din Marea Britanie, cu care avem un parteneriat pentru următoarele 10 case și bineînțeles alături de prietenii din Gorj, Daniela Elena și Cătălin Munteanu“.

   

  Cine este Marius Simionică

  Marius este un român cu sufletul mare. Povestea lui a apărut la Pro TV, de 1 Decembrie. Acesta a luptat în Legiunea Străină, după care a plecat să muncească în Marea Britanie. Aici, a înființat un grup pe Facebook și se implica în ajutoarea românilor aflați la muncă departe de casă. Cazul unei familii care a venit să lucreze în Anglia, dar a fost înșelată și lăsată pe drumuri, l-a determinat pe Marius să se implice mai mult în susținerea românilor aflați în dificultate.

  Marius a mai venit în Gorj să-i ajute pe elevii de la o școală din Dănești, care rămăsese fără căldură. Acesta a adus mai multe radiatoare și cadouri pentru copilași.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: