spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateCâți bani primește Manu Tomescu în calitate de lider de sindicat

  Câți bani primește Manu Tomescu în calitate de lider de sindicat

  Manu Tomescu, vicepreședintele sindicatului Energia de la termocentrala Rovinari, primește o indemnizație de 200 de lei pentru funcția sindicală pe care o deține. Acesta spune că banii nu-i ajung nici măcar pentru a achiziționa combustibilul necesar deplasărilor în interes sindical: „Sunt un lider de sindicat mic, dar de la nivelul meu primesc sute de telefoane într-o zi. Mă trezesc dimineața și am zeci de apeluri pe telefon. Nici nu știu pe cine să sunt mai întâi. Sunt fel de fel de oameni cu tot felul de probleme. Oamenii sunt din ce în ce mai îngrijorați. Pentru funcția mea de vicepreședinte primesc o indemnizație de 200 de lei. Nu știu dacă îmi acopăr cheltuielile cu combustibilul deoarece avem de alergat în stânga și-n dreapta. Este o sumă care se poate verifica pe statul de plată“.

  „Este o indemnizație care este cam de 10-20 de ori mai mică față altele“

  Acesta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că alți colegi primesc indemnizații chiar și de 20 de ori mai mari: „Este o indemnizație care este cam de 10-20 de ori mai mică față alte indemnizații ale unor colegi de-ai mei din alte sindicate. Este o indemnizație mai mult onorifică“.
  Sindicatul din care face parte, Energia Rovinari, s-a retras recent din cadrul Federației Naționale Mine Energie și s-a înscris în Federația Energetica. „Mai sunt nemulțumiri în special la nivelul de bază ale organizațiilor sindicale. Nu pot să spun că vor fi migrări de la o federație la alta“, a mai spus Manu Tomescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!