spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateCaută soluții pentru investiții în Motru

  Caută soluții pentru investiții în Motru

  Autoritățile din Motru caută terenuri pe care să le pună la dispoziția investitorilor. Municipiul nu dispune de suprafețele generoase solicitate de cei care doresc să deschidă afaceri. Pentru a rezolva problema, Cosmin Morega cere sprijinul celorlalți colegi primari, din zona limitrofă Municipiului Motru.

  „Motru este un oraș viu. Faptul că l-am deschis pentru cei care doresc să investească, indiferent de activitate, contează. Nicio firmă mare nu vine într-o zonă până cu stabilește studiul de piață. Investițiile acestea nu înseamnă numai locuri de muncă ci și un beneficiu financiar pentru primărie. Sunt locații, s-au deschis recent, și pentru care încasăm 100 de mii de lei. Cu banii aceștia putem asfalta, reabilita o școală. Am un proiect cu primarii din Valea Motrului de a găsi variante de teren. În Municipiul Motru nu avem suprafețe mari de teren dar, colegii mei, din Cătunele, Văgiulești, Samarinești, au teren compact și am discutat în urmă cu ceva vreme, să găsim o variantă să le punem la dispoziția investitorilor. Vrem să adaptăm cerințele la mediul privat. Rog mediul privat, până fac eu achiziție de teren, să cumpere teren și noi facem lobby pentru dezvoltarea afacerilor. Nu primarul creează locuri de muncă ci noi creăm climatul necesar de dezvoltare”, susține primarul din Municipiu Motru.

  Pentru a atrage investitorii în Municipiu, autoritățile vin în sprijinul lor cu reduceri fiscale. „Avem sprijin de minimis pentru cei care învestesc la Motru. Cei cu angajați mulți, cei care își plătesc impozitele în totalitate, beneficiază de reduceri și înțelegere”, a mai transmis Morega.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: