spot_img
6 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateChirurgii de la spitalul Târgu Jiu au revenit la sentimente mai bune....

  Chirurgii de la spitalul Târgu Jiu au revenit la sentimente mai bune. Fac gărzile pe septembrie

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a stabilit graficul gărzilor medicilor de la specialitatea de Chirurgie Generală până la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce demonstrează că aceștia au revenit la sentimente mai bune, în urma scandalului pacientei gravide.

  Graficul este completat până la sfârșitul lunii septembrie, chiar dacă unii chirurgi au anunțat că nu vor mai face gărzi.
  Un conflict s-a iscat între conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și unii medici chirurgi, în urma cazului unei paciente gravide, care a fost operată de eventrație ștrangulată. Medicii nu și-au dat seama că aceasta este și însărcinată și trebuia să nască, decât când se afla pe masa de operație, deși femeie era internată în spital de trei zile. A fost chemat de urgență medicul ginecolog pentru a se face o operație de cezariană. Totul a decurs bine, iar femeia și fetița au plecat acasă.

  Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă, pentru a vedea dacă nu s-a comis o greșeală medicală, fapt ce i-a inflamat pe medici. Cercetări au fost demarate și de Poliție, dar și de Colegiul Medicilor din România. Medicul Claudiu Soare, șeful Secției Chirurgie II, a fost cel mai revoltat, pentru că el se afla și de gardă când a venit femeia. Acesta a susținut o conferință de presă în care a susținut că nu s-a comis nicio greșeală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: