În Municipiul Târgu Jiu stâlpii electrici încă sunt plini de colaci cu cabluri ce aparțin operatorilor din oraș. Multe dintre firele ce atârnă, spre nemulțumirea pietonilor, sunt nefuncționale însă agenții economici nu s-au mai obosit să meargă să le dea jos.

Autoritățile susțin că vor rezolva această problemă după ce două importante proiecte pentru oraș vor fi implementate. Inestetice dar mai ales periculoase cablurile ce atârnă pe stâlpii din Târgu Jiu nu se dau duse din oraș. În unele zone colacii cu sârme îmbracă în totalitate stâlpii și așa înclinați de trecerea timpului. Autoritățile susțin că situația se va schimba după ce proiectele de infotrafic, transportul în comun și iluminatul pe baza de leduri vor fi realizate.

“Fiecare operator trebuie să găsească soluția pentru împământarea cablurilor. Le-am adus la cunoștință prin Poliția Locală și sperăm să se conformeze într-o perioadă foarte scurtă de timp, din momentul în care iluminat va funcționa în parametri optimi. Noi sperăm ca acest lucru să se întâmple în maxim un an de zile, să avem un iluminat eficient la nivelul municipiul Târgu Jiu și, după ce vom introduce rețele pentru sistemul de transport în comun, toate acele cabluri trebuie să dispară. Da, e adevărat că putem să ajutăm și noi pentru că există o canalizare pe care am amenajat-o prin acest proiect cu iluminatul, în care pot să își aducă aceste fibre, contra cost”, a transmis Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.