spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe fac autoritățile din Târgu Jiu cu economiile de la buget

  Ce fac autoritățile din Târgu Jiu cu economiile de la buget

  Ca în fiecare an, la Târgu Jiu există un fond de rezervă, bani pe care autoritățile i-au economisit pentru diverse urgențe. Acuzat de existenta unui excedent bugetar, primarul Marcel Romanescu susține că, anul acesta, sumele vor fi folosite pentru plata cofinanțărilor la proiecte derulate în Municipiu.

  „Nu există un excedent bugetar la Târgu Jiu în acest moment, așa cum se vehiculează zilele acestea! Este o sumă pe care trebuie să o asigurăm pentru cofinanțarea unor ample proiecte de care municipiul Târgu Jiu beneficiază și a căror valoare se ridică la aproximativ 250 de milioane de euro!
  Vorbim despre cele 3 proiecte menite sa modernizeze transportul în comun, iluminatul modern pe bază de LED, parcul de 12 hectare din zona Narciselor, cele 600 de locuințe pe care le construim în cartierul Narciselor, blocurile reabilitate și eficientizate energetic, reabilitarea și dotarea unităților de învățământ și multe altele. Sunt proiecte vizibile, în diverse stadii de execuție, iar pentru sumele alocate ne-am asumat să venim cu partea noastră de finanțare.
  Atunci când am reușit să economisim unele sume de bani, la sfârșitul anului am ales de fiecare dată să le investim în diverse proiecte precum dotarea unor unități de învățământ sau achiziționarea de utilaje pe care astăzi Societatea Edilitara le folosește la lucrările din municipiu.
  Prin urmare, acești bani vor merge, așa cum am stabilit, ca parte a finanțării proiectelor de care municipiul Târgu Jiu are foarte mare nevoie”, transmite Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: