spot_img
10.2 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe nereguli a constatat Corpul de Control al Prefectului la Primăria Albeni

  Ce nereguli a constatat Corpul de Control al Prefectului la Primăria Albeni

  Corpul de Control al Prefectului Județului Gorj a terminat verificarea la Primăria comunei Albeni, condusă de primarul Ionuț Stan. Reprezentanții Prefecturii Gorj vor întocmi în perioada următoare un raport cu cele constatate. Una dintre neregulile depistate s-a referit la eliberarea mai multor certificate fiscale unor localnici care figurau cu datorii la bugetul local.

  Prefectul Ciprian Florescu a declarat că primarul comunei Albeni a încasat, în mod ilegal, un avans salarial pentru concediul pe care nu l-a efectuat: „Controlul a fost finalizat și va fi elaborat raportul Corpului de control. Au fost identificate o mulțime de chestiuni care contravin legii, drept pentru care unele au fost înaintate parchetului, iar altele au fost înaintate către Inspectoratul Județean de Poliție, iar unele vor fi sancționate de Instituția Prefectului“.

  Dispoziție a primarului, suspectă de fals

  Potrivit prefectului Ciprian Florescu, Corpul de Control a găsit o dispoziție a primarului Ionuț Stan care conține elemente suspecte de a fi falsificate. Și această problemă a fost înaintată spre cercetare procurorilor. Primarul comunei Albeni este cercetat penal în mai multe dosare penale, în urma unor plângeri depuse de către salariați sau foști salariați ai Primăriei. De asemenea, fostul medic de la Centrul de Permanență din localitate a depus o plângere penală împotriva primarului pentru șantaj și amenințare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: