spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe nu mai au voie să facă polițiștii locali care supraveghează operele...

  Ce nu mai au voie să facă polițiștii locali care supraveghează operele lui Brâncuși

  Conducerea Poliției Locale Târgu Jiu a luat măsuri, după ce un cunoscut arhitect gorjean a declarat, în cadrul unei emisiuni de la un post local de radio, că a fost martor când un polițist local aflat de pază în Parcul Coloanei „fără de Sfârșit“ i-a spus unui turist care întrebase din este făcută opera că este realizată din piatră.

  „Am discutat cu șeful Biroul de pază din cadrul poliției Locale Târgu Jiu și i-am explicat că, în cazul în care cei care se află în cele două parcuri în care se află operele lui Brâncuși nu au informații exacte despre acestea, mai bine să tacă, dacă sunt întrebați de turiști. Nu este în regulă să ofere informații eronate.

  Probabil că a fost vorba de un nou angajat. În rest, toți ceilalți cunosc informațiile importante cu privire la operele lui Constantin Brâncuși și chiar legendele care circulă în jurul Coloanei «fără de Sfârșit».

  În cele două parcuri există panouri informative cu privire la istoria Ansamblului monumental „Calea Eroilor“.” a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!