spot_img
11 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe salariu are liderul de sindicat de la Minprest Serv

  Ce salariu are liderul de sindicat de la Minprest Serv

  Salariul liderului de sindicat de la prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia se apropie de o mie de euro. Cosmin Bivolaru, lider de sindicat în cadrul Minprest Serv Rovinari, susține că veniturile sale nu se apropie măcar de cele ale directorului adjunct, așa cum s-a speculat în spațiul public.

  Cosmin Bivolaru a declarat că la Minprest Serv Rovinari obține venituri din două surse. Acestea totalizează 4.700 de lei net lunar.

  „Sunt angajat la Siguranța Circulației unde primesc 4.200 de lei net și mai sunt încadrat cu 745 de lei brut la mișcare comercială. Total 4.600 – 4.700 de lei. Directorul adjunct are undeva la 7.500 de lei. Acesta este adevărul.”, a declarat liderul de sindicat din cadrul Minprest Serv Rovinari.

  Urmează un protest

  Îngrijorați de soarta locurilor de muncă din cadrul societății, sindicaliștii au organizat un protest. Aproape jumătate dintre salariații Minprest Serv Rovinari vor protesta, marți, la Târgu Jiu. Peste 400 de persoane se vor afla de la ora 16.00, timp de o oră, în Piața Prefecturii. Nemulțumirea angajaților este anunțul administrației Complexului Energetic Oltenia de a reduce cu 20% bugetul pentru Minprest din 2024. Acest lucru ar presupune concedierea a 230 de salariați din cadrul prestatorului de servicii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: