spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe spune primarul Romanescu despre plecarea Ramonei Nodea din funcția de administrator...

  Ce spune primarul Romanescu despre plecarea Ramonei Nodea din funcția de administrator public

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că nu știe ce decizie va lua Ramona Nodea, administratorul public al Primăriei Târgu Jiu, cu privire la continuarea activității. Acesta a menționat că, dacă Ramona Nodea va lua decizia să plece din primărie, postul va rămâne neocupat o lungă perioadă de timp.

  „Orice angajat al Primăriei Municipiului Târgu Jiu este liber să ia orice decizie dorește. Ramona Nodea se află în concediu de odihnă pentru zilele pe care le are de efectuat pentru anul 2022. Nu știu care va fi decizia dumneaei. La un moment dat, eu m-am întors din concediu, iar dumneaei a intrat în concediu și nu am avut posibilitatea să discutăm pentru ceea ce va face în viitor. Sunt sigur că, în perioada următoare, Ramona îmi va transmite care este decizia ei. În niciun caz, decizia nu privește vreo înțelegere cu PSD sau cu un membru PSD.
  Dacă se vor confirma aceste lucruri, poziția de administrator public al Primăriei municipiului Târgu Jiu va rămâne neocupată“, a spus primarul Marcel Romanescu la o emisiune de la Radio Târgu Jiu.

  „Trebuie să fac o analiză minuțioasă“

  Marcel Romanescu a spus că este nevoie de o analiză pentru a găsit o altă persoană care să ocupe această funcție: „O parte dintre sarcinile pe care le-a avut Ramona Nodea pe perioada de administrator public s-au finalizat cu un rezultat pozitiv.
  Trebuie să fac o analiză minuțioasă și să găsesc persoana potrivită, dacă se va pune în discuție această problemă“.

  Surse apropiate susțin însă, că la mijloc ar fi tensiunile tot mai mari, apărute ca urmare a unor anchete penale demarate în ultima perioadă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: