spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateCFR promite barieră automată la o periculoasă trecerea peste calea ferată

  CFR promite barieră automată la o periculoasă trecerea peste calea ferată

  Cetățenii din localitatea Bumbești Jiu care au făcut numeroase demersuri pentru a se înlătura vegetația la trecerea peste calea ferată din zona coloniei ACH, pentru că nu exista vizibilitate și exista un risc ridicat de producere de accidente au avut câștig de cauză.

  „Urmare a demersurilor noastre, CNCF CFR SA a îndepărtat vegetația care încurca vizibilitatea la trecerea peste calea ferată din zona coloniei ACH, iar prin răspunsul nr. 1/5RP/635/06.07.2023 ne înștiințează că, până la sfârșitul anului curent, se va dota respectiva trecere la nivel cu calea ferată cu instalație automată de avertizare“, a transmis Cosmin Beregan, unul dintre semnatarii petiției.

  Localnicii au solicitat „luarea măsurilor de urgență pentru îndepărtarea vegetației din apropierea trecerii la nivel cu linia de cale ferată, întrucât arborii, arbuștii, tufărișul și iarba înaltă creează o lipsă acută de vizibilitate, existând în orice moment riscul producerii unor accidente. (…) Acest traseu este utilizat frecvent de către locuitorii comunelor Mușetești, Crasna și orașul Novaci, pentru a se deplasa către nord pe DN 66 către județul Hunedoara, iar spre sud către municipiul Târgu Jiu“, se arată în petiția transmisă către CFR.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: