spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateCinci ani de închisoare pentru trafic de droguri

  Cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri

  Complicele unei cunoscute traficante de droguri din județul Gorj a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă privativă de libertate. Acesta a primit cinci ani de închisoare.

  Răzvan Băceanu a beneficiat, totuși, de o reducere a pedepsei, pentru că și-a recunoscut faptele. „Admite cererea formulată de inculpatul Băceanu Răzvan privind judecarea conform principiului recunoașterii învinuirii. Condamnă inculpatul Băceanu Răzvan, în prezent în Penitenciarul Craiova, la 4 ani închisoare şi pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani. (…) Contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea de 4 ani pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite, urmând ca inculpatul să execute în total pedeapsa de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani“, a stabilit o instanță de judecată a Tribunalului Gorj. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

  Complicele a fost trimis în judecată

  Răzvan Băceanu a fost complicele unei cunoscute femei care se ocupa cu traficul de droguri, dar aceasta nu a fost capturată de oamenii legii deoarece se afla în altă țară. „Baba“ sau „Mama“, așa cum este poreclită femeia, a fost trimisă în judecată, în vara anului trecut, pentru trafic de droguri de risc.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: