spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine sunt cei trei candidați la funcția de director al teatrului din...

  Cine sunt cei trei candidați la funcția de director al teatrului din Târgu Jiu. Numele unuia dintre ei era vehiculat în urma cu peste un an

   

  Foto: facebook.com/chiritescu.andreea.3

  Trei candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu: actrița Andreea Chirițescu – fiica liberalului Dorel Chirițescu (decanul Facultății de Științe Economice și un apropiat al primarului Marcel Romanescu), Sorin Pungan – regizor tehnic la teatru, Radu Tudosie – actor și regizor, care a profesat o perioadă la Petroșani și a revenit, de curând, la teatrul din Târgu Jiu.

  facebook.com/chiritescu.andreea.3
  „Știe toată lumea în oraș cine pe cine vrea să aducă la teatru“

  Numele Andreei Chirițescu a fost vehiculat chiar de anul trecut, când a fost declanșat în mod artificial un scandal în urma piesei „Cazul Tudor Vladimirescu“, spectacol care s-a bucurat de un mare succes: nominalizarea la Gala Uniter și prezentarea la postul public TVR.
  Iată ce spunea în urmă cu peste un an Andrei Măjeri, unul dintre cei mai apreciați regizori ai teatrului românesc, originar din Gorj, despre susținerea actriței Andreea Chirițescu: „Dacă spectacolul e așa greșit, să scrie cu argumente critice despre el, nu cu jigniri (ba chiar la adresa unor cronicari reputați ca domnul Parhon), că doar știe toată lumea în oraș cine pe cine vrea să aducă la teatru. Și atunci chiar o să vedeți doar capodopere pe bandă rulantă, probabil și în chiloți de la Botezatu, direct pe plajă la Mamaia. Sunt curios cât de solidară va fi breasla cu Cosmin și Garbaciu Iani, realmente doi oameni buni (nu din Sîciuan, ci din Tg-Jiu), sau Tg-Jiu nu e chiar Oradea?“.
  Actrița Andreea Chirițescu este remarcată mai mult pe rețelele sociale, unde postează fotografii în ipostaze sexy, așa cum s-a întâmplat chiar zilele trecute. Candidata la funcția de director al teatrului s-a fotografia la mare, în costum de baie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: