spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateCirculația trotinetelor Bolt, dezbătută în ATOP Gorj

  Circulația trotinetelor Bolt, dezbătută în ATOP Gorj

  Modul în care tinerii circulă pe trotinetele Bolt, puse la dispoziție pentru municipiul Târgu Jiu, va fi discutat în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Gorj. Participanții la trafic au semnalat o serie de probleme deosebite cu privire la cei care manevrează astfel de trotinete: trec pe culoarea roșie, circulă pe contrasens, nu respectă regulile din intersecții.

  „Este și o problemă de legislație. Una e să treacă o trotinetă pe trecerea de pietoni și una e să vezi o trotinetă, fără niciun fel de semnalizare, în giratoriu. Eu am avut un moment în care o tânără a intrat în giratoriu de vreo două ori cu trotineta. Nu știu ce a avut în cap. Trebuie reglementată această activitate. Problema e și de vârsta celor care le conduc. Sunt tineri și sub 16 ani. Sunt trotinete abandonate pe străzi, chiar și în apropiere de treceri de pietoni. Vom discuta despre problema acestor trotinete în cadrul ATOP“, a spus Ion Rușeț, președintele ATOP Gorj, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  Poliția Locală Târgu Jiu trebuie să vină cu propuneri

  Ion Rușeț a precizat că așteaptă ca reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu să vină cu propuneri pentru a remedia problemele generate de circulația trotinetelor Bolt: „Este nevoie ca de la nivelul Poliției Locale Târgu Jiu să vină cu propuneri. Va trebui să existe implicarea Poliției Locale, să vedem cu ce propuneri vin. Se va discuta, probabil, în Comisia de circulație și cu Serviciul Județean de Poliție Rutieră”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!