spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateCompetiție de ski și de snowboard la Rânca

  Competiție de ski și de snowboard la Rânca

  Stratul de zăpadă încă generos de la Rânca a permis organizarea primei ediții a CUPEI OMV care s-a desfășurat în perioada 8-10 martie 2019.  La competiție au luat parte practicanți de ski și de snowboard, indiferent de nivel (începători și avansați). Peste 1.000 de persoane au fost prezente pe perioada zilei de desfășurare.

  Spre deliciul celor prezenți doi salvamontiști de la Salvamont Gorj au traversat, în deschidere, pârtia de concurs cu un drapel tricolor lung de 10 m.

  La start s-au aliniat nu mai puțin de 65 de copii, iar cel mai mic concurent avea doar doi ani și jumatăte. De arbitrare și cronometrarea concurenților s-au ocupat reprezentanți ai Salvamont Gorj. Cursa și evenimentul per ansamblu au fost comentate de către speaker profesionist. La final toți copiii au primit diplome de participare și medalii.

  Tot sâmbătă salvamontiştii gorjeni din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj au fost alături de turiști cu informaţii despre activitatea de salvare montană, prevenirea accidentelor, organizarea excursiilor pe munte şi orice alte informaţii. De asemenea, echipele Salvamont Gorj au organizat şi o expoziţie cu echipamente de salvare şi au prezentat celor prezenţi în staţiune modul de utilizare al acestora.
  Acţiunea face parte dintr-un program iniţiat de Consiliul Judeţean Gorj şi Salvamont Gorj pentru promovarea turismului montan, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi cu respect faţă de natură.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: