spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateConcert pe stadion! Intrarea liberă

  Concert pe stadion! Intrarea liberă

  Autoritățile târgujiene demarează, astăzi, seria evenimentelor dedicate absolvenților. Cinci unități de învățământ din Târgu Jiu își vor sărbători elevii. Seara se va încheia cu un spectacol în aer liber susținut de MARKO GLASS și BVCOVIA.

  „Prima zi dedicată absolvenților învățământului liceal din Târgu Jiu se adresează Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, Liceului cu Program Sportiv și Liceului Teologic. Le mulțumim, pentru o foarte bună colaborare, directorilor acestor instituții, doamnei Cristina Goanță, domnului Hăinaru Leontin Haralambie, doamnei Ana Daria Haidău, doamnei Petroniu Claudia și domnului Vătafu Ștefan!
  Intrarea la manifestările dedicate absolvenților este LIBERĂ! Toți cei interesați pot veni la Stadionul Municipal, mai ales că am pregătit o serie de surprize, printre care și mult așteptatul concert susținut de MARKO GLASS și BVCOVIA!
  Fiecare generație are idolii săi, propriul sistem de valori, iar noi le rămânem alături acestor tineri minunați care pășesc cu încredere pe drumul spre maturitate. Îi felicităm pentru performanțe, le uram succes în viață și le oferim, în cadrul acestor ceremonii, câteva momente frumoase pe care le merită cu prisosință”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!