spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcurență pentru șefia CAS Gorj

  Concurență pentru șefia CAS Gorj

  Se complică lucrurile la concursul pentru șefia Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Actualul director interimar este decis în proporție de sută la sută să își depună dosarul de candidat pentru concursul care va avea loc în data de 16 iunie. Data limită de depunere a candidaturilor este 4 iunie. Ulterior, în data de 9 iunie, va avea loc selecția de dosare și publicarea listei cu persoanele care îndeplinesc toate condițiile pentru a participa la concurs. Lista va putea fi contestată însă.

  Potrivit Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, în data de 16 iunie este programată proba scrisă a concursului. În termen de 4 zile de la încheierea probei scrise va putea fi organizată și proba interviului cu toți candidații care vor obține punctajul minim. La ultimul concurs acesta a fost de 70 de puncte.

  Proba scrisă va avea loc în amfiteatrul Spitalului Județean de Urgență din București. Va fi organizat un concurs pentru 36 de case județene de asigurări de sănătate și la Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești. La primul concurs, cea mai mare parte a candidaților nu a reușit să obțină punctajul necesar pentru a participa la concurs. În cursa pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj va intra și Amalia Făgaș, care beneficiază de susținerea politică a USR, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Amalia Făgaș nu a obținut decât 59 de puncte la primul concurs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: