spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateConcurs de ciclism pentru copii și tineri

  Concurs de ciclism pentru copii și tineri

  Un concurs de ciclism pentru copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 6-18 ani va avea loc, la jumătatea lunii viitoare, la Aventura Parc Drăguțești. Competiția GREEN BIKE RACE este organizată de Asociația Be Teen.

  Înscrierile sunt deschise până la data de 5 iunie și se pot face printr-un mesaj pe Whats app la numărul de telefon 0762578471, sau pe pagina de Facebook a asociației, completând formularul online. Înscrierea la concurs nu presupune taxă de participare. Vor fi acordate premii importante.
  „Vârsta minimă pentru participarea la concursul GREEN BIKE RACE este 6 ani, iar vârsta maximă este 18 ani. Organizatorii vor solicita documente justificatoare ale vârstei participanților. Pentru participanții minori la concurs este solicitat acord din partea părinților sau tutorilor legali.
  Grupa 1: 6-10 ani;
  Grupa 2: 11-14 ani;
  Grupa 3: 15-18 ani;
  PREMII:
  Premiul I la fiecare grupă: 1 BICICLETA;
  Premiul II și III echipamente sportive din partea sponsorului principal Decathlon.
  Toți participanții vor primi diplome și medalii“, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Be Teen.

  Casca de ciclism este obligatorie

  Prin acest concurs, organizatorii și-au propus să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a importanței folosirii bicicletei și a beneficiilor pe care sportul le aduce vieții copiilor și tinerilor.

  Casca de ciclism este obligatorie pe toată durata concursului. „Pentru participanții care nu dețin cască si bicicletă proprie se va pune la dispoziție echipament necesar. Pentru cei care nu dețin un mijloc de transport potrivit pentru ca bicicleta să poată fi transportată la Aventura Parc Drăguțești, vom pune la dispoziție o autoutilitară pentru a transporta bicicletele participanților. Locul de întâlnire va fi anunțat cu 2 zile înainte de concurs.
  Concursul de ciclism face parte din seria de evenimente care se vor organiza în cadrul proiectului RIDE A BIKE 4 GREEN LIFE, care a obținut o finanțare europeană nerambursabilă prin programul EUteens4Green“, se mai precizează în comunicat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: