spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateConducerea Transloc vrea să introducă noi trasee

  Conducerea Transloc vrea să introducă noi trasee

  Rețeaua de transport public pe cablu ar putea fi extinsă până în zona centrului comercial de materiale de construcții din zona de sud a municipiului Târgu Jiu. Proiectul care se află în prezent în faza de licitație presupune prelungirea rețelei doar până în zona mall-ului. „Am avut o discuție cu domnul primar și cu directorul de investiții, pentru a putea extinde rețeaua chiar până în zona Romanești cu materiale rezultate din dezafectarea rețelei, ca urmare a lucrărilor de modernizare. Din 13 kilometri de cablu cred că vom putea găsi 1-2 kilometri pentru a fi refolosiți. Încercăm să extindem rețeaua de troleibuz cu cheltuieli minime și cu materialele pe care le avem“, a precizat Mihai Paraschiv, directorul Transloc SA.

  Trasee noi către ANL Narcise și cartierul Bicaz

  De asemenea, conducerea Transloc va propune Consiliului Local înființarea a două noi trasee: „Am avut solicitări din partea cetățenilor care locuiesc în zona ANL și Narcise, care au spus că sunt elevi care vin către licee și sunt nevoiți să folosească mijlocul de transport din zona Artego, ceea ce înseamnă o pierdere de timp. Avem un traseu în analiză pentru a veni pe la Liceul Economic, Coloana fără de Sfârșit, Liceul Tudor Vladimirescu și 9 Mai.

  Un alt traseu la care ne-am gândit este cu plecare din 9 Mai, traseul comun Nicolae Titulescu, bulevardul Republicii și Constantin Brâncuși, iar din zona Primăriei Târgu Jiu să meargă înainte către Școala gimnazială «Sfântul Nicolae», Universitatea „Constantin Brâncuși“ și zona Bicaz, unde va fi punctul de întoarcere“, a precizat Mihai Paraschiv.

  35 de mijloace de transport moderne vor intra în dotarea societății Transloc.

  „Încercăm să acoperim o zonă cât mai extinsă a municipiului Târgu Jiu, având în vedere că vom avea 35 de mijloace de transport în comun strict electrice, unele cu autonomie extinsă să nu le putem folosi și în alte zone ale orașului“, a precizat directorul Transloc.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: